company logo




14 лютого 2020, 18:41

Інформація про особистий прийом громадян за період з 11 по 14 лютого 2020 року


Інформація

про особистий прийом громадян головами комітетів Верховної Ради України

в приймальні Верховної Ради України

під час роботи третьої сесії Верховної Ради України дев’ятого скликання

(за період з 11 по 14 лютого 2020 року)

 

Відповідно до графіка особистого прийому громадян головами комітетів Верховної Ради України, головами депутатських фракцій (депутатських груп) у Верховній Раді України у звітному періоді в приймальні Верховної Ради України відбулися, як і було заплановано, три особисті прийоми громадян.

Особисто відвідувачів приймав голова Комітету Верховної Ради України з питань екологічної політики та природокористування Бондаренко О.В. (прийняв 15 осіб).

Інші прийоми були проведені першим заступником голови Комітету Верховної Ради України з питань антикорупційної політики Юрчишиним Я.Р. (прийняв 21 особу) і першим заступником голови Комітету Верховної Ради України з питань молоді і спорту
Беленюком Ж.В. (дев’ять осіб).

Всього до народних депутатів України звернулися 45 відвідувачів, більшість з них – мешканці м. Києва (30 осіб). До приймальні Верховної Ради України зверталися переважно пенсіонери – 33, особи з інвалідністю І-ІІI груп – 11, ветерани праці – шість, підприємці та безробітні – по чотири.

Відвідувачі під час особистих прийомів подали 54 звернення, з яких 48 індивідуальних та шість колективних, 40 – письмових та 14 усних. Загалом громадянами було порушено 126 питань.

Найактуальнішими для відвідувачів приймальні Верховної Ради України виявилися питання: забезпечення дотримання законності та охорони правопорядку, реалізації прав і свобод громадян, запобігання дискримінації – 23, або 18,3 %; екології та природних ресурсів – 17, або 13,5 %; соціальної політики та соціального захисту населення – 14, або 11,1 %; діяльності Верховної Ради України, Президента України та Кабінету Міністрів України – 13, або 10,3 %.

Усі письмові звернення громадян опрацьовуються у секретаріатах відповідних парламентських комітетів.


Відділ з питань звернень громадян Апарату Верховної Ради України