company logo




22 жовтня 2019, 17:18

22 жовтня 2019 року у приймальні Верховної Ради України провів особистий прийом громадян голова Комітету Верховної Ради України з питань зовнішньої політики та міжпарламентського співробітництва Богдан Яременко


22 жовтня 2019 року голова Комітету Верховної Ради України з питань зовнішньої політики та міжпарламентського співробітництва Богдан Яременко у приймальні Верховної Ради України прийняв 12 відвідувачів – мешканців Київської, Львівської, Полтавської областей та м. Києва. До народного депутата України звернулися пенсіонери, безробітні, особа з інвалідністю ІІІ групи, член багатодітної сім’ї, особа, що потерпіла від Чорнобильської катастрофи, журналіст, підприємець та робітник.

Під час особистого прийому відвідувачі порушили 51 питання, найактуальнішими з яких були питання: забезпечення дотримання законності та охорони правопорядку, реалізації прав і свобод громадян, запобігання дискримінації; соціальної політики та соціального захисту населення; обороноздатності, суверенітету, міждержавних і міжнаціональних відносин; діяльності центральних органів виконавчої влади.

Відділ з питань звернень громадян Апарату Верховної Ради України