company logo




10 березня 2020, 16:05

10 березня 2020 року у приймальні Верховної Ради України провели особистий прийом громадян заступник голови депутатської фракції Політичної Партії "ГОЛОС" у Верховній Раді України дев'ятого скликання Ярослав Железняк та член цієї фракції народний депутат України Ярослав Юрчишин


 

10 березня 2020 року заступник голови депутатської фракції Політичної Партії «ГОЛОС» у Верховній Раді України дев’ятого скликання Ярослав Железняк та член цієї фракції народний депутат України Ярослав Юрчишин у приймальні Верховної Ради України прийняли 11 відвідувачів – мешканців Київської, Тернопільської, Черкаської областей та м. Києва. До народних депутатів України звернулися пенсіонери, серед яких особа з інвалідністю І групи, безробітні, Мати-героїня, дитина війни та ветеран праці.


Під час особистого прийому відвідувачі порушили 20 питань, найактуальнішими з яких виявилися питання: соціальної політики та соціального захисту населення; забезпечення дотримання законності та охорони правопорядку, реалізації прав і свобод громадян, запобігання дискримінації; охорони здоров’я; екології та природних ресурсів; діяльності місцевих органів виконавчої влади.

Відділ з питань звернень громадян Апарату Верховної Ради України