company logo




02 березня 2020, 17:57

2 березня 2020 року у приймальні Верховної Ради України провів особистий прийом громадян перший заступник голови Комітету Верховної Ради України з питань інтеграції України з Європейським Союзом Вадим Галайчук


 

2 березня 2020 року перший заступник голови Комітету Верховної Ради України з питань інтеграції України з Європейським Союзом Вадим Галайчук у приймальні Верховної Ради України прийняв девять відвідувачів – мешканців Київської, Чернігівської областей та м. Києва. До народного депутата України звернулися пенсіонери, особи з інвалідністю ІІ-ІІІ груп, особа з інвалідністю внаслідок війни, ветеран праці та безробітний.

Під час особистого прийому відвідувачі порушили 26 питань, серед яких: забезпечення дотримання законності та охорони правопорядку, реалізації прав і свобод громадян, запобігання дискримінації; соціальної політики та соціального захисту населення; фінансової, податкової, митної політики; праці і заробітної плати; охорони здоров’я; комунального господарства; обороноздатності, суверенітету, міждержавних і міжнаціональних відносин.

Відділ з питань звернень громадян Апарату Верховної Ради України