company logo




18 вересня 2019, 16:14

18 вересня 2019 року у приймальні Верховної Ради України провели особистий прийом громадян народні депутати України - члени депутатської фракції ПОЛІТИЧНОЇ ПАРТІЇ «ЄВРОПЕЙСЬКА СОЛІДАРНІСТЬ» Андрій Лопушанський, Олег Синютка та Софія Федина


18 вересня 2019 року народні депутати України – члени депутатської фракції ПОЛІТИЧНОЇ ПАРТІЇ «ЄВРОПЕЙСЬКА СОЛІДАРНІСТЬ» Андрій Лопушанський, Олег Синютка, Софія Федина під час особистого прийому громадян у приймальні Верховної Ради України прийняли шість відвідувачів з Одеської області та м. Києва. До народних депутатів України звернулися пенсіонери, дитина війни, ветеран праці, особа з інвалідністю, підприємець та безробітний.

У своїх зверненнях до народних депутатів України відвідувачі найчастіше порушували питання забезпечення дотримання законності та охорони правопорядку, реалізації прав і свобод громадян, запобігання дискримінації, діяльності Верховної Ради України, Президента України та Кабінету Міністрів України, аграрної політики і земельних відносин, діяльності місцевих органів виконавчої влади та органів місцевого самоврядування.

Відділ з питань звернень громадян Апарату Верховної Ради України