company logo




03 жовтня 2019, 16:52

3 жовтня 2019 року у приймальні Верховної Ради України провів особистий прийом громадян голова Комітету Верховної Ради України з питань екологічної політики та природокористування Олег Бондаренко


3 жовтня 2019 року голова Комітету Верховної Ради України з питань екологічної політики та природокористування Олег Бондаренко у приймальні Верховної Ради України прийняв дев’ять відвідувачів – мешканців Дніпропетровської, Київської, Харківської областей та м. Києва. До народного депутата України звернулися пенсіонери, безробітні, учасник війни, учасник ліквідації наслідків аварії на Чорнобильській АЕС, дитина війни, особа з інвалідністю II групи, ветеран праці та підприємець.

Під час особистого прийому відвідувачі порушили 61 питання. Серед них переважали питання: забезпечення дотримання законності та охорони правопорядку, реалізації прав і свобод громадян, запобігання дискримінації; діяльності центральних органів виконавчої влади; діяльності Верховної Ради України, Президента України та Кабінету Міністрів України; екології та природних ресурсів.

Відділ з питань звернень громадян Апарату Верховної Ради України