company logo




04 жовтня 2019, 19:12

4 жовтня 2019 року у приймальні Верховної Ради України провели особистий прийом громадян заступники голови Комітету Верховної Ради України з питань аграрної та земельної політики народні депутати України Павло Халімон та Степан Чернявський


4 жовтня 2019 року заступники голови Комітету Верховної Ради України з питань аграрної та земельної політики народні депутати України Павло Халімон та Степан Чернявський у приймальні Верховної Ради України прийняли 18 відвідувачів – мешканців Дніпропетровської, Донецької, Київської, Миколаївської, Рівненської областей та м. Києва. До народних депутатів України звернулися пенсіонери, особи з інвалідністю, ветерани праці, безробітні, підприємець, особа, що потерпіла від Чорнобильської катастрофи, дитина війни, учасник бойових дій та внутрішньо переміщена особа.

Під час особистого прийому відвідувачі порушили 59 питань. Найактуальнішими з них виявилися питання: аграрної політики і земельних відносин; забезпечення дотримання законності та охорони правопорядку, реалізації прав і свобод громадян, запобігання дискримінації; діяльності місцевих органів виконавчої влади; діяльності органів місцевого самоврядування.


Відділ з питань звернень громадян Апарату Верховної Ради України