company logo




10 жовтня 2019, 16:15

10 жовтня 2019 року у приймальні Верховної Ради України провів особистий прийом громадян заступник голови Комітету, голова підкомітету з питань національно-патріотичного виховання Комітету Верховної Ради України з питань молоді і спорту Василь Мокан


10 жовтня 2019 року заступник голови Комітету, голова підкомітету з питань національно-патріотичного виховання Комітету Верховної Ради України з питань молоді і спорту Василь Мокан у приймальні Верховної Ради України прийняв п’ять відвідувачів з м. Києва. До народного депутата України звернулися пенсіонери, ветеран праці та робітник.

Під час особистого прийому відвідувачі порушували питання: молоді, фізичної культури і спорту; забезпечення дотримання законності та охорони правопорядку, реалізації прав і свобод громадян, запобігання дискримінації; діяльності Верховної Ради України, Президента України та Кабінету Міністрів України; сімейної та гендерної політики, захисту прав дітей; діяльності об’єднань громадян, релігії та міжконфесійних відносин; комунального господарства.

Відділ з питань звернень громадян Апарату Верховної Ради України